Kontakt / contact     Hauptseite / page
        principale / pagina principal / home     zurück / retour
        / indietro / atrás / back
D     ENGL     ESP

Joran van der Sloot kan de moordenaar niet in Lima 2010 - 20 punten

Appell gegen sterven Politische Verfolgung von Joran van der Sloot

van Michael Palomino (2012)

Delen:

Facebook

Joran van der Sloot is een poker
              gezicht, maar hij is geen moordenaar
Joran van der Sloot is een poker gezicht, maar hij is geen moordenaar


Joran van der Sloot kan de moordenaar in Lima niet zijn - analyse en 20 punten - gekke CIA en Interpol -
en een crimineel, Peruaanse president

Volgens mijn analyse Joran van der Sloot is niet de moordenaar in Lima

De analyse over de moordzaak in Lima geeft een duidelijk resultaat: Joran van der Sloot is geen moordenaar, maar de moordenaars waren Peruaanse moordenaars die Stephany met messen hebben vermoord, en dit was een wraak met ongeveer meer dan 20 steken. Nog voordat de definitieve moord actie begon, Joran werd afstand van het hotel gestuurd, maar de moordenaars gaf hem wat bloedvlekken van Stephany's bloed op een aantal van zijn kleren als een "souvenir". Maar Joran had niet een enkele druppel bloed op zijn sneakers gehad. Dan had Joran allen "tactische" bekentenissen gemaakt door de politie manipulaties omdat de politie beloofde hem dat hij zou worden overgebracht naar Nederland. En de Peruaanse justitie gelooft hem niet omdat ze niet willen onderzoeken om iets wat Joran zou vrijpleiten. Hij zei duidelijk dat er een Peruaanse killer bende was - en ze zijn nog steeds vrij. De bewijzen zijn hier: 20 punten.

Ook in Aruba Joran van der Sloot is geen moordenaar, maar hij maakt flauwe grappen, want hij is aangevallen door de familie Holloway sinds 5 jaar.

En het is een hobby van de CIA en Interpol agenten de schuld te geven van een persoon op en op en op wanneer het was de schuld al eerder. Het is absoluut gek en crimineel wat er gebeurt met Joran. Joran wil om poker te spelen en anders geld te winnen wettelijk niets. Hij is pas 22 jaar oud en is niet een stabiel persoon nog maar behoefte heeft aan een stabiele omgeving - en CIA en Interpol worden systematisch vernietigen hem zijn omgeving. Fuck you CIA, Fuck you Interpol.


20 ontlastende punten voor Joran van der Sloot:

1. Vermist: enig opzicht van justitie om Joran van der Sloot ontbreekt omdat ze Van der Sloot's aanwijzingen nooit serieus nemen dat er was een moordenaar bende in de hotelkamer die hebben Stephany gedood, maar de Peruaanse justitie verwerpen systematisch elk onderzoek dat kunnen vrijspreken Van der Sloot - en daarom dit proces is ongeldig

2. De namen en het identificatienummer van Van der Sloot in het hotel waren goed - maar een moordenaar zou zich nooit inschrijven met de juiste namen en met de juiste internationale identificatienummer in een hotel

3. Vermist: de video van de security van de hotel ontbreekt die de moordenaar bende toont hoe ze kwamen naar dit hotel TAC een hoe ze in de kamer nummer 309 kwamen en dan ook verlaten, ontbreekt deze zekerheid video, uiteindelijk ook schreeuwt en de bestrijding van Stephany te horen, uiteindelijk ook schreeuwt van de Peruaanse moordenaars

4 Vermist: het DNA analyse van de huid onder de nagels van Stephany ontbreekt, en daarom kan aangenomen worden dat de moordenaar grote verwondingen heeft

5 Vermist: maar ontbreekt een indicatie van de verwondingen op het lichaam van Joran van der Sloot (hij werd in Arica onderzocht een keer - en in Lima twee keer, maar de examens hebben nooit enig letsel op zijn lichaam gevonden) en daarom is hij niet de moordenaar - maar Peruaanse moordenaars zijn de moordenaars

6 Vermist: DNA analyse en vingerafdrukken van het tennisracket ontbreken: over deze racket wordt gezegd dat het werd in de hotelkamer gevonden en het wordt gezegd dat het als een wapen tegen Stephany werd gebruikt - maar wanneer dit waar zou zijn, dus er moet bloed op het racket zijn en dit wordt nooit aangegeven

7 Er is de vraag: Waarom hebben ze in het lijkenhuis de soorten dood van Stephany verandert? Wanneer voor het eerst werd aangegeven "wild gestoken", maar na klappen en verstikking waren er aangegeven?

8 Er is de vraag: Waarom werd Stephany drie keer vermoord? (volgens de documenten van de rechtbank) 1 door slagen en schedelbreuk; 2 door gebroken nek; en 3d door verstikking. Waarom was het niet genoeg om alleen een soort van moord te hebben? - ¡Omdat ze wilden Joran presenteren als een brute worstelaar! En daarom is er een andere vraag: Waarom de gewapende moordenaars zouden niet hebben gebruikt hun armen (volgens de rechtbank documenten) ?

9 TV in de kamer lopen alleen: Waarom zien de onderzoekers niet dat de Europeanen nooit verlaten een kamer met en lopende tv? Waarom zien ze niet dat deze Peruaanse moordenaars waren?

10 De cel in de buurt van het kantoor van de directeur: Als Joran van der Sloot had zijn cel in de buurt van het kantoor van de directeur, dus Joran van der Sloot is helemaal niet een gevaarlijk persoon, maar de regisseur weet dat de echte moordenaars van Stephany anderen waren!

11 Vermist: er ontbreekt elk bezit van Stephany in de bagage van Joran van der Sloot, en daarom is hij geen dief, maar de Peruaanse moordenaars zijn de dieven en beroofden zij al van haar, niet alleen de 10.000 dollar, maar ook haar sleutels en misschien ook haar bankrekeningen.

12. De auto van Stephany werd gevonden in 50 huizenblokken (ongeveer 5 km) afstand van TAC hotel (in Oude Surco), en dit kan alleen zijn wanneer een moordenaar bende werkte in dit geval die hebben Stephany's sleutel geroofd

13 Stephany's auto werd in de oude Surco zonder schade en met persoonlijke bezittingen gevonden: dit betekent dat de moordenaar bende was niet arm (arme mensen stelen alles van een auto, verkopen dit auto of de delen), maar de moordenaar bende werden goed betaald of het is ook mogelijk dat de moordenaar bende in deze plaats door "vrienden" werd opgewacht en de moordenaars wisselen in de auto van de "vrienden" die van de Peruaanse hogere klasse kwamen (bijv. van de wijken van Nieuw Surco of van La Molina in Lima)

14. De politie onderzochte ook Stephany's auto? Maar ook de politie zijn dieven in Peru, ze hebben misschien iets gevonden, maar "vergeten" dan het terug te geven aan de baas, bijv. 10.000 dollar ...

15. Stephany's bankkaarten: Er ontbreekt een onderzoek over wat er met Stephany's bankkaarten gebeurd is, hoeveel geld werd beroofd met behulp van haar bankkaarten en door welke geldautomaat. Deze thema is nooit vermeldt in de pers!

16. Wanneer zal er een onderzoek van het dode lichaam van Stephany zijn? Misschien is er meer dan alleen de huid van de moordenaar onder de vingernagels die hier kan worden gevonden. Maar misschien zullen er ook gevonden worden dat Stephany's nek niet gebroken is, dat er waarschijnlijk meer dan 20 steken zijn, of dat er ook kogels zijn etc. Kan het zijn dat de corrupte Peruaanse Interpol belemmert eventuele nieuwe onderzoeken en ze niet willen nieuwe bewijzen over de echte moordenaars te vinden?

17. Stephany's vader Ricardo Flores Chipoco, was tegen Alan Garcia tijdens de verkiezingen van 2006 en daarom is dit een concurrerende familie en het lijkt erop dat de moord ook een "wraak" kan zijn.

18. Waarom was Joran van der Sloot gevlucht? Ofwel hij had een irrationele mentale schok reactie na de gebeurtenis van het geweld met de moordenaar bende (omdat geweld met messen is niet normaal voor Europeanen uit Centraal-Europa), ofwel hij nam zijn vlucht, omdat de Peruaanse moordenaars adviseerde hem op deze manier, met wat bloed van Stephany op een aantal van zijn kleren als een "souvenir". En de moord gebeurde nadat Joran TAC hotel had verlaten. En de video - met het komen en verlaten van de moord bende - ontbreekt, en ook de kreten.

19. Waarom had Joran niet een enkele druppel bloed op zijn sneakers? Omdat hij voor de moord werd verworpen, maar als een "souvenir" gaf hem de moordenaars wat bloed van Stephany op een aantal van zijn kleren.

20. Waarom Stephany was dood voor 3 dagen in de kamer (30 juni - 2 juli 2010) en werd niet eerder door een schoonmaakster gevonden? Omdat ook de medewerkers van TAC hotel en ook de eigenaar van TAC hotel, Kuan Bo, werden samen met de moordenaar bende en het lijkt erop dat ze ook werden goed betaald voor deze samenwerking - omdat het vooral het niet mogelijk is dat ze niets van Stephany's schreeuwt hebben gehoord en van de strijd. Zij hebben 3 dagen in dit kamer niet gewerkt - omdat zij wist alles wat was gebeurd hier.


De racistische mentaliteit van de Peruaanse justitie - samen met een criminele "President" García en met FBI, CIA, en met gekke bom drone vrouw   Clinton

Corrupte Peruaanse justitie heeft gewoon niet serieus genomen de aanwijzingen van Joran van der Sloot dat er Peruaanse moordenaars hebben gedood Stephany.

Peruaanse justitie is absoluut lafaard en blokkeert alle onderzoeken die zouden kunnen vrijpleiten Joran van der Sloot - en de Peruaanse moordenaars zijn nog vrij.

Er is een groot vermoeden dat de criminele "president" Alan Garcia is ook Interpol zelf en de moordenaars kwam van zijn kant voor een "wraak" tegen Stephany's familie, die een concurrerende familie tegen hem was als het lijkt.

Er is ook een groot wantrouwen tegen deze criminele "president" Alan Garcia dat hij door de "Verenigde Staten" werd betaald voor dit geval waar het aanhoudingsbevel tegen Joran van der Sloot door de Peruaanse moordenaar manoeuvre werd mogelijk gemaakt. Door dit is er het vermoeden dat de moordenaars kwam van zijn kant - respectievelijk het kan echt zijn dat de moordenaars kwam van de Peruaanse Interpol in New Surco (Velasco Astete Avenue huis nummer 1491, in de buurt van Inca's Avenue)  en werden voor deze moord actie goed betaald - waarschijnlijk door de "President".

Bovendien deze president Alan Garcia heeft nooit een neutraal onderzoek willen, maar hij lokte nog meer provoceren tegen buitenlanders door zijn actie als hij publiceerde dat hij wilde weer de doodstraf in deze zaak inleiden.

Maar de moordenaars van Stephany zijn nog vrij, en Joran van der Sloot alleen is bang en geeft "tactische" bekentenissen. Op deze manier zal er geen resultaat in dit geval. Ze moeten onderzoeken snel om de echte moordenaars te vinden.

Michael Palomino 20 januari 2012

E-mail: michael.palomino @ gmx.ch

^